Available on april, 2018

diginom

Non-Fiction

101 being a digital nomad. Digital Nomad : Dilamun Cinta Bebas Bekerja Di Serata Dunia by Faiz Najmi Mansor, Bahasa Malaysia, Reading Rate – Basic.

Pesanan Untuk Usahawan Muda 30an.

Bila dah masuk 30-40 tahun, sepatutnya kita kena mula mencari circle yang selalu berbincang tentang : masa hadapanresepi kejayaanmasalah & solusinyakerja-kerja kebajikan Ini bukan masanya untuk kita berada dalam Circle yang suka berbincang tentang : aib orang...

Stay Up Siapkan Brand Baru.

Perghhh punya lama tak stay up sampai pagi 😂 oleh kerana esok nak kena submit kilang.. Bersengkang mata kauuuuu kasi setel satu kaliiii.. Actually ada few things dah tak ingat cmne nak buat untuk design produk, (sebab dah bertahun-tahun tinggal) selalu buat graphics...

Fokus

Istiqomah = Consistent (-ly focus) Semalam baru hari pertama 2020, banyak offer dah datang menjengah. Memang peluang tu sentiasa ada, lalu depan mata, kerap-kerap pula tu, tapi kena start belajar priority. Jika kau sejenis orang yang semua benda nampak peluang.. Patut...

AZAM 2020 – TIADA AZAM TAHUN BARU?

Jangan risau, sebenarnya kita semua sudah pun punyai satu Azam yang sama sejak dilahirkan ke bumi Allah ni.. Azam (Goal) hadir dari satu perkara yang orang zaman sekarang sebut sebagai BIG WHY tapi, tak ramai orang tak mampu nak keluarkan Big Why hidup mereka,...

Schedule an Event

m.me/fieysaifuddingroup

Contact Admin

+601111192769

Contact author

fieysaifuddin@gmail.com